icon face normal

icon instragram normal

 • Velkommen til Otto Treider Idrett

  Det er stor interesse blant ungdom for å kunne gjennomføre videregående utdanning i kombinasjon med trening i den idretten de utøver. Otto Treider Idrett samarbeider med Otto Treider Private Gymnas og legger til rette for at du kan videreutvikle deg som idrettsutøver i skoletiden samtidig som du kan velge studiespesialiserende programområde. Du har, med andre ord, muligheten til å kombinere idrett på et høyt nivå med skolegang – uten å måtte velge idrettslinje eller toppidrettsgymnas. Du kan kombinere alle skolens fagpakker med ett av våre idrettstilbud.

  Otto Treider Idrett tilbyr trening i håndball, fotball, dans eller basistrening i skoletiden. Otto Treider Idrett har inngått samarbeid med anerkjente og velrennomerte institusjoner som er ansvarlige for treningsopplegget. Treningstilbudet består av to økter i uken.

 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg valgte Otto Treider Private Gymnas fordi jeg hadde lyst til å kombinere håndball med skole. Jeg hadde tre veldig fine år, hvor jeg hadde dyktige og hyggelige lærere, i tillegg til at jeg skaffet meg mange gode venner. Klassene var sammensveiset og jeg opplevde et veldig godt skolemiljø.

  I dag studerer jeg økonomi og administrasjon på Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg føler absolutt at Otto Treider Private Gymnas ga meg et godt grunnlag, og flere av studieteknikkene som jeg lærte bruker jeg fortsatt i dag. I tillegg spiller jeg håndball for Bækkelaget i Grundigligaen, så skolen har vært en stor bidragsyter til både studier og håndballkarrieren min”.

  - Kristian Rammel
 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg er veldig fornøyd med mine tre år på Otto Treider Private Gymnas. Skolen er liten og alle kjenner alle. Det ga meg trygghet og samholdet var godt. Lærerne var veldig motiverende og dyktige, og viste oss viktigheten av en utdanning og hvilke muligheter som finnes.

  Etter tre år på Otto Treider Private Gymnas tok jeg en Bachelor i Økonomi ved HiOA, og studerer nå en 2-årig Master i Supply Chain Management ved Universitetet i Lund i Sverige”.

  - Linda C. Osmark

Siste nytt

 • Vg1-elev på Otto Treider tar sølv i NM!
  Vg1-elev på Otto Treider tar sølv i NM! søndag, 19 mars 2017

  På Otto Treider er vi svært stolte av nyheten fra NM i svømming, kortbane, i Bergen. Melina Holtan, Vg1-elev på vårt Basistreningstilbud i samarbeid med OIS, svømte i går inn til en strålende sølvmedalje i…

 • Se bilder fra fotballelevenes treningsleir på Mallorca!
  Se bilder fra fotballelevenes treningsleir på Mallorca! onsdag, 22 februar 2017

  Også i dette skoleåret hadde fotballelevene våre en flott treningsleir i varme og fine omgivelser. Årets tur gikk til Mallorca. Vår samarbeidspartner LYN, står for den praktiske og fotballfaglige gjennomføringen av disse årlige treningssamlingene i…

 • Kan turning være så vanskelig, da?
  Kan turning være så vanskelig, da? onsdag, 22 februar 2017

  Basistreningstilbudet vårt, i samarbeid med Oslo Idrettssenter (OIS), er blitt et populært alternativ for mange treningsmotiverte ungdommer. Til vanlig trener de sine to ukentlige økter på OIS, men denne uka fikk de et spennende avvik…

Se alle nyhetene

Instagram