Upload

icon face normal

icon instragram normal

 • Velkommen til Otto Treider Idrett

  Det er stor interesse blant ungdom for å kunne gjennomføre videregående utdanning i kombinasjon med trening i den idretten de utøver. Otto Treider Idrett samarbeider med Otto Treider Private Gymnas og legger til rette for at du kan videreutvikle deg som idrettsutøver i skoletiden samtidig som du kan velge studiespesialiserende programområde. Du har, med andre ord, muligheten til å kombinere idrett på et høyt nivå med skolegang – uten å måtte velge idrettslinje eller toppidrettsgymnas. Du kan kombinere alle skolens fagpakker med ett av våre idrettstilbud.

  Otto Treider Idrett tilbyr trening i håndball, fotball, dans eller basistrening i skoletiden. Otto Treider Idrett har inngått samarbeid med anerkjente og velrennomerte institusjoner som er ansvarlige for treningsopplegget. Treningstilbudet består av to økter i uken.

 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  "På Otto Treider Private Gymnas har de et godt læringsmiljø og dyktige lærere - de ser hver enkelt elev og vet hva elevene individuelt trenger"

  - Kristian Rammel
 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  "Otto Treider Private Gymnas er en skole med veldig godt miljø og godt samhold. Lærere og trenere har forståelse for våre interesser og oppgaver, både på og utenfor skolen"

  - Rikke Høien

Siste nytt

 • Otto Treider-elever representerer Norge i VM!
  Otto Treider-elever representerer Norge i VM! fredag, 28 oktober 2016

  Nåværende og tidligere elever fra Otto Treiders dansetilbud har representert Norge i VM i hiphop i Østerrike! På gruppebildet ser vi fire kjente ansikter fra vårt dansetilbud i samarbeid med Bårdar.

 • Fagdag i idrett!
  Fagdag i idrett! fredag, 28 oktober 2016

  Torsdag 27. oktober var det fagdag i idrett / kroppsøving for alle elevene på skolen. Det var full aktivitet i Njårdhallen, på Kringsjå, på Bårdar og hos OIS på Skullerud. Vi har besøkt elevene på…

 • Vi besøker fotballelevenes trening!
  Vi besøker fotballelevenes trening! fredag, 23 september 2016

  En varm septembermorgen besøker vi elevene på Otto Treiders fotballinje under en av deres to ukentlige økter på LYNs flotte anlegg på Kringsjå. Her er noen stemningsbilder fra treninga.

Se alle nyhetene

Instagram